Hirdetés

Világkörüli turnéra indul a 20 éves MSI, nem maradnak el az akciók sem



|

Globális kiállításokkal és exkluzív értékesítési promócióval ünnepel a 20 éves MSI.

Hirdetés

A gamer és prémium laptopjairól híres MSI 2024-ben ünnepli fennállásának 20. évfordulóját a laptopiparban. Az elmúlt két évtized alatt az MSI következetesen a felhasználói élményre helyezte a hangsúlyt, ami lojális felhasználói bázist és szoros kapcsolatot eredményezett. Eric Kuo, a laptop üzletág ügyvezető alelnöke és vezérigazgatója megosztotta az MSI figyelemre méltó történetét, emlékezve a kihívásokra és izgalmakra.

"Mi alakítjuk a technológia jövőjét, és elkötelezettségünk a kiválóság iránt arra ösztönöz bennünket, hogy új innovációkat hozzunk a laptopiparba, feszegetve a határokat és felkarolva a legújabb technológiai vívmányokat. Továbbra is befektetünk a gaming szektorba, terjeszkedünk a campusokba, és bővítjük üzleti és kreatív termékcsaládjainkat, hogy a következő 20 évben is kielégítsük a fogyasztói igényeket"

- mondta Kuo.

Hirdetés

20. évfordulós ünnepségek világszerte

Az MSI e jeles alkalmat egy lenyűgöző kiállítással ünnepli meg, amely MSIológia: az MSI Laptopok 20. évfordulós kiállítása címmel világkörüli turnéra indul. Az izgalmas kiállítás 2024-ben bejárja a világot, érintve olyan helyszíneket, mint Korea, Lengyelország, India, Olaszország, Vietnam, Japán, Spanyolország, Franciaország, az Egyesült Államok és még sok más ország. 

Az MSI emellett exkluzív értékesítési promóciót is indít az évforduló alkalmából: Különleges kedvezményekkel és izgalmas csomagajánlatokkal várják a vásárlókat.

A gamer laptopok útja

Az 1986-ban alapított MSI története a rugalmasság és alkalmazkodóképesség példája. Az alaplapok és grafikus kártyák terén elért sikerek után a notebookok és rendszerek felé terjeszkedtek. 2004-ben piacra dobták első laptopjukat, az M510C-t, amely elindította laptopfejlesztési útjukat. 2009-ben az MSI előrelátóan felismerte, hogy a hordozható, könnyű laptopok jelentik a jövőt, ami az X340 modell sikeres kifejlesztéséhez vezetett. Az okostelefonok és táblagépek gyors terjedése azonban új kihívásokat hozott, amire az MSI rugalmasan reagált, újragondolva a fogyasztói igényeket. Eric Kuo felidézte, hogy egy tengerentúli LAN-partin látott gamerek nehéz PC-ket cipeltek magukkal, ami ráébresztette őket, hogy a gaming piac nagy lehetőségeket rejt. Az MSI döntése, hogy a magas értékű gamer laptopok fejlesztésére összpontosít, meghozta gyümölcsét, és 2015-re a gamer laptopjaik világszerte a legnagyobb piaci részesedést érték el.

Bővül a termékcsalád

Jeff Hung, az MSI délkelet-európai notebook üzletágának vezérigazgatója szerint a gaming piacra való belépés belső átalakulást igényelt. Az alkalmazottaknak meg kellett érteniük a gaming világát, ami számos előadást és képzést igényelt. Az alkalmazottak élő streaminggel és online interakciókkal mélyítették el tudásukat, ami pozitívan hatott az ügyfelekre és a fogyasztókra, erősítve az MSI márkát.

A termékfejlesztés során Jeff hangsúlyozta, hogy a fogyasztói igények és a piaci lehetőségek alapos kutatása elengedhetetlen. Az MSI integrált megközelítése lehetővé teszi a gyors reagálást a visszajelzésekre, a fogyasztók szempontjait mindig előtérbe helyezve.

Az MSI és a Mercedes-AMG Motorsport együttműködése új szintre emelte a laptopokat. A Stealth 16 Mercedes-AMG Motorsport A13V modell a két márka közös értékeit tükrözi, és nagy elismerést váltott ki a fogyasztókból. A cég új gaming handheld eszköze, a Claw kézi számítógép tovább bővíti a vállalat kínálatát, kihasználva a technológiai fejlődés lehetőségeit.

Az MSI négy egymást követő évben elnyerte a PCMAG Reader's Choice díját, folyamatosan kiváló teljesítményt és innovatív megközelítést nyújt, luxusélményt kínálva az igényes felhasználóknak.

A gamer laptopokon túl az MSI más területeken is terjeszkedik, például a Creator sorozattal, amely nagy teljesítményt és többfeladatos képességeket biztosít az alkotók számára. A Business és Productivity sorozat a vállalati igényeket elégíti ki, teljesítményt, hordozhatóságot és adatbiztonságot kínálva.

Az MSI három alapérték mellett kötelezte el magát: luxuskivitelű esztétika, extrém teljesítmény és innovatív technológia. Luxusélményt nyújt, páratlan teljesítményt biztosít, és folyamatosan feszegeti a technológiai határokat.

Az MSI elkötelezett a környezetbarát gyakorlatok és a fenntartható fejlődés mellett. A jövőbe tekintve a cég folytatja termékcsaládjainak bővítését, hogy megfeleljen a fogyasztók változó igényeinek, kitart az innováció és saját öröksége mellett. A húsz év csupán a kezdet; az MSI továbbra is úttörő szerepet kíván betölteni a laptopiparban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.