Hirdetés

Remek áron csaphatsz le Microsoft Office vagy Windows szoftverekre



|

Egy csomó kiváló ajánlat közül tudsz válogatni, érdemes átnézni a teljes listát.

Hirdetés

Ha szükséged van a Microsoft Office vagy a Windows szoftverekre, most remek akciók várnak a Keysworlds Software Sales oldalán. Például Microsoft Office Professional 2021 teljes élettartamú licencet szerezhetsz meg mindössze 32,15€-ért (a normál ár 249€), ha használod a "BBF60" kedvezménykódot. Ez a csomag tartalmazza az alapvető alkalmazásokat, mint a Word, Excel, PowerPoint és Outlook, amelyek nélkülözhetetlenek a mindennapi munkavégzéshez vagy személyes feladatok elvégzéséhez.

Ha nincs szükséged a legújabb 2024-es verzió funkcióira (amely jelenleg 299€-ba kerül a hivatalos Microsoft áruházban), a 2021-es verzió pénztárcabarát alternatíva lehet, ami még mindig kiváló lehetőségeket kínál. Továbbá, ha nem fontos számodra a Teams alkalmazás, a MS Office 2019 Professional verziót akár 20,99€-ért is megszerezheted.

Hirdetés

60%-os Microsoft Office lifetime akciók - kuponkód: BBF60

50%-os és Windows akciók - kuponkód: BBF50

 

Programcsomagok 60%-os kedvezménnyel - kuponkód: BBF60

További akciók

A Keysworld számos előnyt kínál a vásárlóknak: ilyen például a termékek azonnali kézbesítése e-mailben; a 24 órás ingyenes ügyfélszolgálat, az élettartamra szóló értékesítés utáni szolgáltatás, valamint a pénzvisszafizetési garancia. Ha többet szeretnél megtudni a Keysworldsről, akkor nem csak a Keysworlds webhelyét keresheted fel, hanem valódi felhasználói visszajelzéseket is megnézhetsz a Trustpiloton!

Az ajánlat nem a PCW, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.