Hirdetés

Megfizethető 280 Hz-es monitort mutatott be az AOC



|

Meggyőzően fest a G4 gaming monitorsorozat legújabb tagja.

Hirdetés

A mai napon, vagyis június 24-én az AGON by AOC bejelentette az új AOC GAMING C27G4ZXE modellt, egy 27 hüvelykes Full HD monitort, ami a legújabb G4 gaming termékcsalád része. Az új monitor nem titkolt célja, hogy a magas képfrissítési sebességű játékok kedvelőit maradéktalanul képes legyen kiszolgálni. 

Az AOC GAMING C27G4ZXE monitor modern szürke és fekete dizájnt kapott, amely jól illeszkedik bármilyen gamer környezethez. A vékony keretek és a "lopakodó vadászrepülő" ihlette éles vonalak elegáns megjelenést kölcsönöznek neki. A monitor 1500R görbülete kényelmes és magával ragadó játékélményt nyújt, követve az emberi szem természetes görbületét. 100x100 VESA kompatibilitásának köszönhetően többmonitoros elrendezésekhez is ideális.

Hirdetés

A C27G4ZXE egyik legfontosabb jellemzője a 280 Hz-es képfrissítési sebesség. Akár 1 ms GtG válaszidőt is elérhet a legmagasabb overdrive beállítás mellett, minimálisra csökkentve a szellemképek és mozgási elmosódások előfordulását. Továbbá az MBR (Motion Blur Reduction) üzemmód révén a monitor 0,3 ms MPRT (Moving Picture Response Time) értéket is elérhet, ami gyakorlatilag elmosódásmentes képi megjelenítést biztosít.

A monitor Full HD (1920x1080) felbontással rendelkezik, amely lehetővé teszi a középkategóriás GPU-k számára is, hogy kihasználják a monitor teljesítményét. A nagy kontrasztú VA panel 4000:1 kontrasztaránnyal és HDR10-támogatással mély feketéket és élénk színeket kínál, tovább javítva a vizuális élményt. Az AOC GAMING C27G4ZXE támogatja az Adaptive-Sync technológiát, amely szinkronizálja a monitor képfrissítési sebességét a GPU kimenetével, ezzel kiküszöbölve a kép szakadozását és akadozását. Ez a technológia zökkenőmentes játékélményt biztosít, függetlenül a grafikus kártya típusától.

Az AOC GAMING C27G4ZXE 2024 júliusának végétől lesz elérhető 229 eurós, vagyis nagyjából 90 ezer forintos ajánlott fogyasztói áron, hároméves garanciával.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.