Hirdetés

Lecsatolható lesz Deadpool feneke az arról mintázott egyedi Xbox-kontrollerről



|

Sokakat foglalkoztatott a kérdés, hogy vajon mennyire lesz kényelmes a játék Wade Wilson farpofáit simogatva.

Hirdetés

Pár nap van hátra a nyár egyik legnagyobb mozis durranásának ígérkező Deadpool & Rozsomák bemutatójáig, amit kifejezetten ügyesen promóznak a Marvel marketingesei. A napokban megérkezett a film utolsó előzetese, nem sokkal korábban pedig egy mutatós Xbox Series X, és egy egészen zseniális, Deadpool fenekéről mintázott Xbox-kontroller irányította a figyelmet a közelgő mozira.

Utóbbi kifejezetten poénosra, mi több, kreatívra sikeredett, ám sokakban felmerült a kérdés, hogy Deadpool kidomborodó farpofái miatt vajon mennyire lesz használható a kontroller, milyen lesz vele játszani.

A napokban egy nem hivatalos videó került fel a bilibili.com oldalára, amelyből kiderült, hogy a kontrolleren Deadpool feneke lényegében csak egy kiegészítő, ami mágnesesen kapcsolódik a vezérlő hátlapjához. Egészen pontosan öt mágneses pont tartja helyén az elemet, amit eltávolítva egy teljesen normális, hagyományos kontrollert kapunk.

Hirdetés

A Microsoft egyébként sajnos nem hozza kereskedelmi forgalomba a popó-kontrollert. Aki szeretne bezsákolni egy példányt (az egyedi Xbox Series X-szel karöltve), annak hatalmas szerencsére lesz szüksége, ugyanis az Xbox egy Twitter/X-en zajló nyereményjáték keretein belül fog választani valakit.

A Deadpool & Rozsomák most csütörtökön, azaz július 25-én robban be a magyar mozikba. A film korhatár-besorolása nemrégiben megváltozott - ezt érdemes lehet szem előtt tartani a jegyvásárlás előtt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.