Hirdetés

Ha Samsung tévéd van, akkor ennek nagyon fogsz örülni



|

Hosszabb ideig élvezhetik majd a dél-koreai gyártó támogatását a felhasználók.

Hirdetés

Miközben a legtöbb okoseszköz hardveresen hosszú évekig megállja a helyét, a szoftveres támogatás hiánya jelentősen lerövidítheti a használat időtartamát. Nincs ez másképp az okostelevíziók esetében sem, melyeknél az utóbbi években szintén kulcsfontosságú szemponttá vált, hogy hány éven át biztosít szoftvertámogatást a gyártó.

Az okostévék jellemzően csak néhány évnyi támogatást kapnak, ami azt jelenti, hogy sok esetben viszonylag hamar búcsúznunk kell például egyes streamingszolgáltatók alkalmazásaitól. Ezen a gyakorlaton szeretne változtatni a Samsung azzal, hogy a mobilok után most az okostévékre is kiterjeszti a hétéves szoftveres támogatást - adta hírül a Business Korea.

Hirdetés

A Samsung jelenleg a világ vezető tévégyártója, így nem meglepő, hogy az Ars Technica értesülése szerint a dél-koreai kormány együttműködő magatartásra kérte a hazai céget, hogy megőrizze versenyképességét. Nem tudni pontosan, hogy ennek eredményeként vezette-e be a gyártó a hétéves támogatást, de a Samsung-felhasználók most okkal örülhetnek.

Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mely modellek élvezhetik majd a meghosszabbított szoftvertámogatást. A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján arra következtethetünk, hogy az AI-funkciókkal felvértezett okostévék esetében lesz érvényes, de tekintve, hogy egyre több ilyen modell kerül piacra, nehéz lenne szűkíteni a kört. Remélhetőleg a Samsung hamarosan egy hivatalos közlemény formájában tisztázza a részleteket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.