Hirdetés

Európában is elérhetővé vált az Apple szoftvere, ami felismeri a meghibásodott alkatrészeket



|

Főként akkor jöhet jól, ha otthoni javításra adjuk a fejünket.

Hirdetés

Az Apple tavaly év végén biztosított hozzáférést az amerikai felhasználóknak a házilagos javításhoz elengedhetetlen diagnosztikai és hibaelhárító szoftveréhez (Apple Diagnostics), ami a minap 32 európai országban vált elérhetővé. A program lényegében detektálja a meghibásodott alkatrészeket egy Apple eszközben, miközben egy másik készüléken fut. Az eljárás végeztével a szoftver tájékoztatja a felhasználót, hogy mi romlott el, mi több, a készülék javításához szükséges alkatrészek kiválasztásában is segít.

Hirdetés

Természetesen a meghibásodott komponensek cseréjét jobb, ha szakemberekre bízzuk, ugyanakkor a diagnosztika segíthet abban, hogy időt, hovatovább pénzt spóroljunk. A nem hivatalos Apple szervizek számára is felbecsülhetetlen értékkel bír az alkalmazás, hiszen a segítségével az alkatrészek eredetiségét is ellenőrizni tudják. A program ráadásul nemcsak az iPhone-okat, hanem a Maceket és a Studio számítógépeket is képes átvizsgálni - jelenleg 33 országban, 24 nyelven.

A meghibásodott alkatrészeket egyébként mi magunk is megrendelhetjük. Az Apple önkiszolgáló javítóüzletének köszönhetően eredeti alkatrészeket és szerszámokat szerezhetünk be, de a javítási kézikönyveket is elérhetjük az oldalon keresztül. Minden ezzel kapcsolatos információt itt találtok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.