Hirdetés

Váratlan módon buktathatta le a Sony a PlayStation 5 Pro dizájnját



|

A rajongók azonnal kiszúrták a vállalat 30. évfordulója alkalmából közzétett képen a régóta pletykált Pro modellt.

Hirdetés

Bármennyire is nyilvánvaló a létezése, a Sony továbbra sem erősített meg hivatalosan semmit az egyelőre Pro néven emlegetett, erősebb PlayStation 5-tel kapcsolatban. Ennek ellenére (vagy éppen ezért) rendesen megszaporodtak a pletykák az utóbbi napokban, amik alapján arra következtethetünk, hogy valóban közel lehet a combosabb gép formális leleplezése. Nemrégiben egy szivárogtató hozta nyilvánosságra a PlayStation 5 Pro lehetséges dizájnját, a minap pedig egy, a Sony által közzétett promóciós anyagon bukkant fel egy hasonló kialakítású konzol.

A PlayStation 30. évfordulójának alkalmából készült promóciós kép első ránézésre teljesen ártalmatlannak tűnhet, ám alaposabban megvizsgálva a közepét, szemet szúrhat egy három csíkkal ellátott konzol.

Hirdetés

A promóképen látható dizájn szinte teljesen megegyezik a korábban kiszivárgott rajzzal - és tekintve, hogy ilyen kialakítású gépet még nem dobott piacra a vállalat, joggal feltételezhetjük, hogy valóban a PlayStation 5 Pro látható a Sony által publikált anyagon.

Ezzel párhuzamosan egy szivárogtató arról számolt be, hogy a kékek valamikor a jövő héten (kedden vagy szerdán) kerítenek sort az erősebb konzol formális leleplezésére. Ezt nem sokkal később - állítása szerint szeptember 19-én vagy 20-án - egy State of Play követi majd, ahol rengeteg új játék kerül bemutatásra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.