Hirdetés

Megvan, hogy mikor mutatkoznak be az Intel friss laptop processzorai



|

A kékek egy élő adás keretein belül mesélnek majd részletesen a Lunar Lake nevű lapkákról.

Hirdetés

Miközben az AMD kisebb csúszásokkal dobja piacra Ryzen 9000-es processzorait, az Intel sem tétlenkedik. Nagy nyomás helyeződik a kékekre, hiszen többen is arról számoltak be, hogy komoly gondok vannak a vállalat 13. és 14. generációs chipjeivel, amelyek már a laptopokban is sorozatos összeomlásokhoz vezetnek.

Korábban is sejteni lehetett, hogy az új CPU-generációk bevezetésére készülő vállalat Lunar Lake nevű laptop processzorai várhatóan szeptemberben érkeznek, amit a minap a cég is megerősített. Immáron hivatalos, hogy az Intel szeptember 3-án, egy élő adás keretein belül fogja részletesen bemutatni friss laptop chipjeit - a megjelenésre viszont nagy valószínűséggel csak valamivel később kerülhet sor.

Hirdetés

Ahogy arról már korábban is írtunk, az Intel kifejezetten AI notebookokra hangolta a Lunar Lake lapkákat, amelyek felépítésükben az az Apple és a Qualcomm konstrukcióit követik - fő fókuszban a legjobb akkumulátor-üzemidő és teljesítményt elérése.

A pontos megjelenésről egyelőre tehát nem tudni, de a vállalat ígérete szerint a szeptemberi bemutató során újabb részleteket ismerhetünk meg a Lunar Lake processzorok "áttörő x86-os energiahatékonyságáról, kivételes magteljesítményéről, a grafikus teljesítmény hatalmas ugrásszerű növekedéséről és a páratlan AI számítási teljesítményéről, amely az Intel termékek ezen és a következő generációinak motorja lesz" - olvasható a kékek közleményében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.