Hirdetés

Különleges PlayStation 5 kontroller készült a Sony új játékához



|

A Concord dizájnját megöröklő DualSense játékvezérlőt hoz forgalomba a konzolgyártó.

Hirdetés

Noha viszonylag gyakran készülnek játékok, filmek és más szellemi termékek inspirálta tematikus konzolok és kiegészítők (kontrollerek éppúgy, mint fejhallgatók), ezek zöme kizárólag marketingcélokat szolgál. Remek példa erre a Deadpool & Rozsomák népszerűségét meglovagoló piros és sárga Xbox kontrollerpáros, amelyek hátoldalán a Marvel két szuperhősének lecsatolható tompora díszeleg.

Egy másik, sokkal szűkebb halmazba tartoznak azok a kiszerelések, amelyeket - jellemzően felárral - már az egyszerű földi halandók is megvásárolhatnak. A Microsoft a Halo Infinite kedvéért komplett gépcsomagot rakott össze 2021-ben, tavaly pedig a Starfield megjelenése előtt tisztelgett a Bethesda szerepjátékhoz passzoló fejhallgatóval és játékvezérlővel.

Hirdetés

Természetesen a Sony sem maradt el riválisa mögött, a PlayStation konzolok gyártója a PS5-öt és a hozzá tartozó DualSense kontrollert öltöztette a pókemberes jelmezbe a Marvel's Spider-Man 2 érkezése alkalmából 2023-ban, míg egy évvel korábban God of War Ragnarök dizájnú vezérlővel örvendeztette meg a rajongókat.

Most pedig a Concord című multis FPS-en a sor, a Firewalk Studios augusztus 23-án PC-n és PlayStation 5-ön debütáló arénashooterének (testvérlapunk, a GS itt írt róla részletesebben) színvilága és dizájnja egy különleges DualSense kontrollerben köszön vissza. A játékkal egy napon érkező vezérlőt az érdeklődők már elő is rendelhetik 84,99 dollárért, vagyis 15 dollárral többért, mint amennyibe egy sztenderd, vezeték nélküli PS5 kontroller kerül. Beszerzését az emelt áron és a limitált készleten felül még az is nehezíti, hogy kizárólag az Egyesült Államokban dobja piacra a Sony, de ez nem olyan akadály, amit ne lehetne leküzdeni, ha az ember mindenáron akar egy példányt a gyűjteményébe.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.