Hirdetés

Képtelenség levenni a szemedet a Deadpool fenekéről mintázott Xbox-kontrollerről



|

Egyedi Xbox Series X is készült a Deadpool & Rozsomák film kapcsán, de a Wade Wilson farpofáival dísztett kontroller mindent visz.

Hirdetés

Nyakunkon az év egyetlen Marvel-filmjének, a sokak által várt Deadpool & Rozsomáknak a bemutatója (a magyarországi premier július 25-én lesz), ami remek lehetőséget biztosított a Microsoftnak, hogy ismét valami izgalmasat hozzon ki a fekete monolitra emlékeztető Xbox Series X egyszerű formavilágából. A Disney-vel és a Marvellel való együttműködés eredménye egy Deadpool piros-fekete taktikai öltözékébe csomagolt, habszivacs katanákkal (Bea és Arthur) díszített konzol, amihez tartozik még egy Deadpool témájú kontrollerállvány, valamint két vezeték nélküli játékvezérlő.

Dizájnjukat tekintve az utóbbiak a leginkább szembeötlőek, mert nemcsak a nagydumás antihős öltözékének színvilágát örökölték, de a hátoldalukat konkrétan Ryan Reynolds alakította zsoldos, Wade Wilson fenekéről mintázták. Ettől valószínűleg nem lesz túl kényelmes a fogása, de aki ilyenre vágyik, aligha tervezi játékra használni.

Hirdetés

Az egyetlen gond, hogy a Microsoft nem hozza kereskedelmi forgalomba a pofás popó-kontrollereket, csakis az juthat hozzá egy példányhoz, akit Fortuna a kegyeibe fogad. A szerencsés flótás azok közül az X-felhasználók közül kerül ki, akik követik az Xbox oldalát, valamint az ott meghatározott módon reposztolják a nyereményjátékról szóló bejegyzést. A korábban említett egyedi Xbox Series X konzol szintén ily módon kerül majd leendő tulajdonosa birtokába két Deadpool témájú kontrollerrel és egy kontrollerállvánnyal egyetemben.

Amúgy az állványokból sincs túl sok, ráadásul a kizárólag az Egyesült Államokban és Kanadában kapható készlet egy részét azon 1000 vásárló megajándékozására fordítják, akik július 22-én a leggyorsabban vásárolnak Xbox Wireless Controller Series 2-t a Microsoft boltjából.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.