Hirdetés

Bemutatkozott az Xbox különleges átlátszó kontrollere, és ez még nem minden



|

Nem tudjuk nem imádni a limitált kiadású vezérlőt, ami nem az egyetlen újdonság a redmondi vállalat kínálatában.

Hirdetés

A Microsoft a minap mutatta be a Ghost Cipher névre keresztelt Xbox-kontrollert, melynek különlegessége, hogy átlátszó dizájnjának köszönhetően láthatjuk a vezérlő belső alkatrészeit. A vállat korábban már több lenyűgöző, egyedi kontrollert is villantott - legutóbb például a Deadpool & Rozsomák film kapcsán csodálhattunk meg két egészen különleges, a címszereplők farpofáival díszített vezérlőt -, ám a Ghost Cipher még ezek között is kivételesnek tekinthető.

A látványos irányítón felül a Microsoft néhány átlátszó burkolatot, illetve két színes irányválasztót is elérhetővé tett az Elite Series 2 kontrollerekhez - ezekbe az Xbox Design Lab oldalán keresztül öltöztethetjük kedvünk szerint a vezérlőket.

Hirdetés

Egészen pontosan hat különöbző színű burkolat közül lehet választani, melyek a Ghost Cipher (színtelen), a Velocity Cipher (zöld), az Astral Cipher (lila), a Surf Cipher (kék), a Candy Cipher (rózsaszín) és a Pulse Cipher (piros) nevet kapták. Ami a kromatikus irányválasztókat illeti, ezek az Energy Chroma és Sunset Chroma néven futnak, és a színek "dinamikus spektrumát" jelenítik meg.

A Ghost Cipher kontroller már előrendelhető; 64,99 fontért (kb. 31 ezer forintért) húzható be, a boltok polcaira pedig október 8-án kerül majd. Ami a különleges burkolatokat és irányválasztókat illeti, ezeket már az Xbox Design Lab oldalán keresztül fel is pakolhatjuk a vezérlőkre.

Az alábbi galériában mindezt szemügyre is vehetitek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.