Hirdetés

Beépült az Nvidia GeForce Now szolgáltatása az Xbox-játékok oldalaiba



|

Újabb együttműködés született a két vállalat között.

Hirdetés

Szorosabbra fűzte partnerségét a Microsoft és az Nvidia, melynek eredményeképpen a redmondiak integrálták a vállalat GeForce Now névre keresztelt felhőalapú játékszolgáltatását az Xbox-játékok oldalaiba. A beágyazódása lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a támogatott játékok lapjain kiválasszák, hogy az Xbox Cloud Gaming vagy az Nvidia GeForce Now szolgáltatását szeretnék használni.

Jelen sorok írásakor az új "Play with cloud" gomb nálunk még nem élesedett, így egyelőre nem tiszta, hogy lényegében csak egy linkről van szó, ami a GeForce Now főoldalára vezet, vagy közvetlenül erre kattintva elindíthatjuk majd a támogatott játékot az Nvidia felhőalapú szolgáltatásán keresztül.

Hirdetés

A mostani integráció egy újabb lépés a két vállalat szorosabb együttműködése felé. Tudniillik az Xbox és az Nvidia egy 10 évre szóló megállapodást kötött korábban, ami lehetővé tetette az Nvidia számára az Xbox PC-s játékainak licencelését a GeForce Now szolgáltatásán keresztül - beleértve az Activision Blizzard címeit is.

Az Nvidia továbbá az év elején egy frissítés formájában tette lehetővé a tagok számára, hogy szinkronizálják Xbox-fiókjukat és Microsoft Store-os vásárlásaikat a felhőalapú játékszolgáltatással.

A mostani bejelentést egy Twitter/X bejegyzésben ejtették meg a redmondiak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.