Hirdetés

Úgy néz ki, a Xiaomi sem fog töltőfejet csomagolni a mobiljai mellé



|

Újabb gyártó csatlakozik az utóbbi évek egyik legmegosztóbb trendjéhez.

Hirdetés

Néhány napra vagyunk a Xiaomi csúcskészülékei, a Xiaomi 14T és 14T Pro formális leleplezésétől, melyek várhatóan több területen is előrelépést hoznak majd - az új mobilok magasabb teljesítménnyel és jobb energiafelhasználással kerülhetnek a boltok polcaira.

Lesz azonban még egy jelentős eltérés a korábbi modellekhez képest, ami nem igazán fog tetszeni egyes vásárlóknak: Nagyon úgy tűnik, hogy az új telefonok megjelenésével a Xiaomi is csatlakozik azon gyártók sorába, amelyek nem csomagolnak töltőfejet a készülékeik mellé.

Hirdetés

A néhány éve kezdődött trend kapcsán rengeteg kritika érte a gyártókat - többek között az Apple-t és a Samsungot is -, ennek ellenére minden jel arra utal, hogy a jövőben egyre több techóriás fog szakítani a gyári csomagba pakolt hálózati adapterekkel.

Egyelőre nem tudni, hogy a Xiaomi csak a 14T termékcsalád estében fog-e így eljárni, vagy innentől kezdve tartósan lemond a készülékek mellé csomagolt töltőfejekről. Mi az utóbbira tippelnénk, de a jövőbeli mobilok megjelenésével majd kiderül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.