Hirdetés

Több részlet is kiszivárgott a Xiaomi 15 Próval kapcsolatban



|

A kínai gyártó várhatóan idén októberben dobja piacra új készülékeit.

Hirdetés

A Qualcomm nemrégiben bejelentette, hogy októberben tartja 2024-es Summit eseményét, ahol várhatóan sor kerül a Snapdragon 8 Gen 4-es lapka formális leleplezésére. Az eddigi szivárgások alapján minden jel arra utal, hogy a Xiaomi 15 és a Xiaomi 15 Pro lesznek az első olyan okostelefonok, melyek a csúcskategóriás lapkakészlettel felvértezve kerülnek majd a boltok polcaira, szintén októberben.

A mostani pletykák szerint a Xiaomi 15 Pro egy 50 MP-es főkamerával érkezik, ami vélhetően az OmniVision OV50K szenzort használja majd, így ezúttal nem lesz állítható a rekesznyílás. Ha minden igaz, egy 50 MP-es periszkópos zoom-kamera is kerül a Pro modell hátuljára - ez egyébként többnyire a gyártó Ultra készülékeinek kiváltsága szokott lenni. Elvileg a harmadik, ultraszéles egység is 50 MP-es lesz.

Hirdetés

A Xiami 15 Pro egy, a Xiaomi 14 Ultrához hasonló 2K-s kijelzővel, extra nagy akkumulátorral és egy kijelzőbe szerelt ultrahangos ujjlenyomat-olvasóval mutatkozhat be. A híresztelések alapján a mobil összességében valamivel vékonyabb, ebből kifolyólag pedig cseppet könnyebb lehet elődjénél.

Fontos hozzátenni, hogy a Xiaomi 14 Pro hivatalosan nem került forgalomba Kínán kívül, így benne van a pakliban, hogy a 15 Pro is hasonló sorsra jut. Októberben minden kiderült.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.