Hirdetés

Több Galaxy készüléket is teljesen tönkrevágott a Samsung egyik frissítése



|

A felhasználói visszajelzések alapján három régebbi mobil érintett.

Hirdetés

Bár a frissítések általános célja az, hogy jobbá tegyék a készülékeket, javítsák a teljesítményt és befoltozzák a biztonsági réseket, előfordul, hogy a telepítésük olykor teljesen ellenkező hatást vált ki. A Windows-frissítések esetében például rendszeresen előfordulnak nem várt problémák - a legújabb verzió telepítése után most több felhasználó is azt tapasztalta, hogy gépe egy állandó indítási hurokban ragadt -, de olykor a mobilos fronton is hasonló gondok jelentkeznek.

Ezúttal három régebbi Samsung Galaxy készülék tulajdonosai érintettetek, akik egy frissítés telepítése után azt tapasztalták, hogy telefonjaik használhatatlanná váltak.

Hirdetés

Az elmúlt napokban egyre több felhasználói jelentés látott napvilágot, amelyek alapján valószínűsíthető, hogy a legtöbb Galaxy S10 és Galaxy Note 10 készülék érintett. Néhány felhasználó a Galaxy M51 esetében is hasonló hibákat tapasztalt, így érdemes lehet ennél a mobilnál is vigyázni.

A legnagyobb probléma az, hogy egyelőre nem tudni pontosan, mi okozza a hibát. Az egyik elmélet szerint a SmartThings Framework frissítésének telepítése vágja tönkre a mobilokat, ugyanis nemrégiben gördült ki az új verzió, ami egybeesik a bootloopok megjelenésével.

Tovább rontja a helyzetet, hogy az érintett felhasználók jelen állás szerint csak a gyári visszaállítással tudják megoldani a problémát. Tekintve, hogy a készülékek nem tudnak megfelelően elindulni, ez csak helyreállítási üzemmódban lehetséges.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.