Hirdetés

Tisztázódott, hogy nyilvánosan elérhető lesz-e a One UI 7 béta verziója



|

A Samsung közösségi fórumán a csapat egyik tagja öntött tiszta vizet a pohárba.

Hirdetés

A napokban jelentette be a Samsung, hogy a One UI 7 béta frissítése bár jelentős csúszással, de még az év vége előtt megérkezik. Ebből következik, hogy az Android 15-re épülő saját operációs rendszer teljes verziója a Galaxy S25-ös sorozat megjelenésével egy időben, 2025 januárjában debütálhat. Az eredeti tervek szerint már augusztusban ki kellett volna gördülnie a bétának, ám a felmerülő hibák miatt a Samsung kénytelen volt módosítani a menetrendet.

A vállalat nem sokkal a konferencia után egy blogbejegyzésben számolt be arról, hogy a One UI 7 első verziója csak a fejlesztők számára lesz elérhető, ami kisebb felháborodást váltott ki a fórumokon. Nem világos, mi okozta pontosan a félreértést, de a Samsung most teljesen ellentétesen kommunikált az ügyben.

Hirdetés

A vállalat közösségi fórumán a One UI Beta csapatának egyik tagja és moderátora egy felhasználó kérdésére válaszolva megerősítette, hogy a One UI 7 első verziója nem lesz kizárólag a fejlesztőkre korlátozva. Hozzátette, hogy a béta indulásáról a Samsung Members alkalmazáson keresztül kapnak majd értesítést a felhasználók.

A zavart valószínűleg az okozhatta, hogy a Samsung korábban nem tért ki külön az átlagfelhasználókra, bár ez arra is utalhat, hogy ők csak a fejlesztői verzió kiadása után frissíthetnek a One UI 7 béta változatára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.