Hirdetés

Teljesen megbolondult a Foxpost rendszere, levelek százait küldi ki a felhasználóknak



|

Feje tetejére állt a levélküldő rendszer, folyamatosan elküldi ugyanazt az üzenetet.

Hirdetés

A Foxpost csomagküldő automatákat nagyon sokan használják pont úgy, mint ahogy az összes többi, hazánkban jelenlévő, hasonszőrű szolgáltatást. És épp ezért érinthet most nagyon sok ügyfelet az a rendszerhiba, amiről nemrég a 24.hu is beszámolt olvasói panaszokra hivatkozva. 

Egyik olvasójuk ugyanis pár óra leforgása alatt száznál is több automatikus üzenetet kapott a Foxpost rendszerétől.

Hirdetés

Egyelőre nem tudni, hogy egészen pontosan mi okozhatja a hibát, de az bizonyos, hogy a szerencsétlenül járt felhasználók elektronikus postafiókja most több tucat, sőt akár több száz levéllel telik meg épp, mivel a rendszer folyamatosan, újra és újra kiküldi ugyanazt a levelet. 

A Foxpost telefonos ügyfélszolgálata jelezte, már tudnak a hibáról és a cég IT-s szakemberei dolgoznak a megoldáson - a jelek szerint ez nem egy olyan hiba, ami pillanatok alatt orvosolható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.