Hirdetés

Szakíthat a 60 Hz-es kijelzőkkel az iPhone 17-es termékcsalád



|

Komoly ugrásra kerülhet sor az Apple mobiljainak következő generációjával.

Hirdetés

Bár alig néhány napja jelent meg az Apple iPhone 16-os termékcsaládja, a pletykák már most a cupertinóiak következő generációs mobiljairól, az iPhone 17-es szériáról szólnak. Nemrégiben kiderült, hogy a 2025-ös modellek nagyobb memóriával, egészen pontosan 12 GB RAM-mal felvértezve érkezhetnek, amire elsősorban az AI-funkciók térnyerése miatt lehet szükség.

A minap újabb információk kerültek felszínre a soron következő telefonokkal kapcsolatban, ezek alapján pedig nagyon úgy tűnik, hogy az iPhone 17-es termékcsalád összes modellje 120 Hz-es kijelzővel kerülhet forgalomba.

Hirdetés

A hírt a kijelzőiparra szakosodott Ross Young osztotta meg mostanra törölt X-bejegyzésében, amelyben arról írt, hogy az úgynevezett ProMotion technológia révén nemcsak az iPhone 17, hanem az új, sokat pletykált iPhone 17 Air/Slim modell is megkapja a 120 Hz-es képfrissítést. Ez azt jelenti, hogy a jövőre érkező készülékek esetében a cég már nem a Pro mobilok kiváltságaként tekint majd a magasabb képfrissítésre, hiszen a termékcsalád összes tagja 120 Hz-es kijelzővel érkezhet.

Young a törölt poszt alatti kommentszekcióban néhány kérdésre is válaszolt. Így tisztázódott például, hogy az iPhone 17 Pro modellek nem fognak kijelző alatti Face ID technológiával rendelkezni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.