Hirdetés

Sokak számára fontos információk láttak napvilágot az új iPhone családról



|

Izgulhatnak az IPhone 16 vásárlását fontolgató felhasználók, mert kiszivárgott a színválaszték.

Hirdetés

Ahogy a mondás tartja, a külső nem minden, mégis az emberek egy jelentős része a szemével ítél elsőként. Bizonyára megvan ennek is a pszichológiai háttere, de sokaknak valóban egyáltalán nem mindegy például a megvásárolni kívánt termék színe. Persze a választásban behatárol minket az, hogy az adott áru, milyen színváltozatokban érhető el.

Az iméntiek természetesen az Apple telefonjaira is érvényesek, amelyeknek hamarosan új szériája érkezik, ennek kapcsán pedig elkezdtek befutni az első komolyan vehető információk a kínálatról. Egyelőre nem világos, hogy az iPhone 16-osok a szokásos felállásban (standard, Plus, Pro és Pro Max) érkeznek-e, vagy megvásárolhatjuk a titokzatos iPhone Ultrát is, de azt már tudjuk, hogy az ismert széria-darabok milyen árnyalatokban jelennek meg.

Míg a tavalyi iPhone 15 és 15 Plus modelleket 5 különböző, nem túl harsány színben lehet megvásárolni, a Pro és a Pro Max készülékeket - egy meglehetősen minimalista koncepciót követve - kizárólag a fehér és a szürke három árnyalatában tette elérhetővé a gyártó.

Hirdetés

Az új 16-os széria megjelenésére körülbelül egy hónapon múlva esedékes, és szokás szerint nagy érdeklődés övezi a média és a vásárlók részéről egyaránt. Ahogy azt korábbi években is megfigyelhettük, most is külön kezelik a cupertinóiak a Pro és Pro Max kiviteleket az alap és Plus készülékektől. Egyelőre úgy tűnik, hogy kisebb-nagyobb változásokra mind a két kategóriában számíthatunk.

Ami már elég valószínű, hogy a Pro és Pro Max egy valamilyen rózsaszín változatban is elérhető lesz, ám a korábban alkalmazott halványabb árnyalatokhoz képest az új szín karakteresebb lesz, a leírások "bronzosként" emlegetik. Ez utalhat arra, hogy a titániummal, az alap iPhone színnel keverik majd.

Ezen felül a kikerült információk szerint lesz szürke, Rose, Space Black és fehér változat is. A Rose jelenti a legnagyobb változást a tavalyi kínálathoz képest, ami az iPhone 15 Pro kék kiadását hivatott leváltani. A hírek szerint azonban az Apple további finomságokat is tartogat még a többi szín esetében is.

Ezek név alapján a következők lesznek:

  • Natural Titanium
  • Black Titanium
  • White Titanium
  • Rose Titanium

A fenti képen feltehetőleg azért nem szerepel a Rose Titanium, mert még nincs végleges változat.

Az olcsóbb kategória színpalettája is megújul, minek szellemében merészebb árnyalatokat kap az iPhone 16 és a 16 Plus is a tavalyi választékhoz képest: fekete, kék, rózsaszín, fehér és zöld színben fognak megjelenni. A legfőbb változás a 2023-as kollekcióhoz képest, hogy a fehér érkezett a sárga helyére.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.