Hirdetés

Rossz hír érkezett a Samsung legjobban várt hajtogatós telefonjáról



|

A jelek szerint mégsem bővül a kínálat a modellel, amire mindenki várt.

Hirdetés

Lassan rákanyarodunk a nyárra, ami a vakáció közeledte mellett egyben azt is jelenti, hogy karnyújtásnyira kerültünk a Samsung várhatóan júliusban esedékes Unpacked termékbemutatójától, amikor is a koreai gyártó a korábbi évek gyakorlatát követve leleplezi a legújabb hajtogatós mobiljait, a Galaxy Z Fold6-ot és a Z Flip6-ot.

Az idei év ugyanakkor különlegesnek ígérkezett, mivel előzetesen több forrás is azt jósolta, hogy ezúttal egy valamivel olcsóbb, 1000 dollár alatti kiadást is kapunk Z Fold FE néven, követve a Samsung Galaxy S-széria FE-variánsainak mintáját. Ám akármilyen jól is hangzott ez, a jelek szerint most vége az álmodozásnak.

Hirdetés

A Z Fold SE pletykák egyik korábbi elindítója, a koreai The Elec ugyanis most iparági forrásokra hivatkozva visszakozott az eredeti jóslatáról, és már arra fogad, hogy mégsem érkezik jóárasított hajtogatós mobil. Ennek oka állítólag, hogy a Samsung nemrég tesztelte a készülék prototípusát, ám hiába spórolták ki belőle a stylust és az ahhoz szükséges belső alkatrészt, nem lett vékonyabb a kínai konkurenseknél, így pedig a gyártó már nem bízik az eladhatóságában.

A jelentést a Samsung-témákra szakosodott SamMobile fordította le először, melynek közösségi médiás posztjára reagálva egy megbízhatónak számító szivárogtató, Revegnus a saját részéről is megerősítette, hogy a koreai gyártó elkaszálta az olcsóbb és vékonyabb Z Foldot. Magyarán két, egymástól független forrás is erre utal, így meglepetés lenne, ha végül mégis kapnánk egy olcsóbb FE-kiadást.

A nagy kérdés már csak az, hogy mi lesz a Z Flip szériával, mivel egy korábbi pletyka ennek kapcsán is egy olcsóbb variáns piacra dobását jósolta. Ez a szóbeszéd ugyanakkor egy kevésbé bejáratott kínai forrástól eredt, így nem kizárt, hogy valójában sosem dolgoztak ilyen mobilon a Samsungnál. Akárhogy is alakuljon, a SamMobile értesülései alapján a nyári Unpacked eseményre július 10-én kerül sor, ahol a Z Fold 6 és a Z Flip6 mellett a cég okosgyűrűjének, a Galaxy Ringnek is jelentős műsoridő juthat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.