Hirdetés

Rengeteg pénzt spórol nekünk a Google Flights legújabb funkciója



|

Rögtön a legolcsóbb találatokra szűrhetünk majd a segítségével.

Hirdetés

Sokan támaszkodnak a Google Flights szolgáltatására, amikor utazásra, illetve annak megtervezésére kerül a sor. A felület jelentősen megkönnyíti a repülőjegyek vásárlását, de emellett szállásokat is foglalhatunk, valamint népszerűbb úti célokat is felfedezhetünk az ehhez kapcsolódó oldalakon.

A Google Flights a minap új funkcióval bővült, amely lehetővé teszi, hogy rögtön a legolcsóbb járatok között böngésszünk. A Google egy blogbejegyzésben számolt be az újdonságról, melynek segítségével jelentős összegeket spórolhatunk meg a repülőjegyek vásárlása során.

Ami a legolcsóbb árak szerinti rendezést illeti, a Google kiemelte, hogy ezek között gyakran találkozhatunk majd olyan jegyekkel, amelyeket egy harmadik fél weboldalán keresztül lehet megvásárolni. Az ajánlatokat a keresés után megjelenő "Legolcsóbb" fülre kattintva rendezhetjük.

Hirdetés

Jelen cikk írásának pillanatában nálunk még nem volt elérhető a funkció, de a Google közleménye alapján arra következtethetünk, hogy a következő hetekben világszerte elérhetővé válik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.