Hirdetés

Rengeteg időt spóról nekünk a Gmail új AI-funkciója



|

Nagy erőkkel dolgozik a Google azon, hogy a lehető legtöbb alkalmazásával kompatibilissá tegye a Geminit.

Hirdetés

A Google minél több emberhez szeretné eljuttatni saját mesterséges intelligenciáját, a Geminit, így szépen lassan minden alkalmazásába belecsempészi azt valamilyen formában. Nemrégiben például a Google böngészője, a Chrome egészült ki egy izgalmas AI-funkcióval, míg a közelmúltban megjelent Pixel 9-család is számos hasznos mesterséges intelligencia alapú megoldással igyekezett megkönnyíteni a felhasználók életét.

A The Verge jelentése szerint a minap a techóriás levelezőrendszere, a Gmail is egy új AI-funkcióval bővült, ami rengeteg időt spórolhat a felhasználóknak. A Gmail Q&A, vagyis kérdések és válaszok névre keresztelt funkciója révén kérdéseket tehetünk fel a Gemininek a beérkező levelekre vonatkozóan, sőt akár konkrét részletekkel kapcsolatban is kérhetjük az AI segítségét.

Hirdetés

Emellett a Gemini képes lesz felolvasni, majd akár megválaszolni az olvasatlan leveleket, ha arra kérjük. A levelek témák vagy feladók szintjén történő rendszerezése sem jelent problémát a mesterséges intelligenciának, így erre is korlátok nélkül használhatjuk.

A Google közleménye alapján az androidos eszközökön már elkezdődött a funkció bevezetése, de hamarosan elvileg iOS-en is elérhető lesz. Fontos azonban megjegyezni, hogy a használathoz Google One AI Premium előfizetésre van szükség, így a funkció nem lesz minden felhasználó számára elérhető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.