Hirdetés

Rangos díjat söpört be a TCL 292 cm-es tévéje és több más terméke



|

Ha előre akarsz lépni a ranglétrán, innováció kell - ezt az utat járja a TCL is, amire bizonyíték, hogy több terméke is Red Dot díjat nyert, köztük az óriási, 115 colos X955 okostévé is.

Hirdetés

Kevesen tudják, de a TCL-t 1981-ben alapították, azóta a cég 160-nál is több piacon van jelen - beleértve Magyarországot is. A világ második legkeresettebb TV-márkája teljes termékpalettával támadja konkurenseit, különösen a prémium modelleknél pedig egyedi extrákat is kínál, amelyeket ezúttal a Red Dot Awards díjjal is kiemeltek a többi megoldás közül.

Az egyik díjnyertes modell a 2024-es TCL 115 X955, amely 115 colos képátlójával csábítja a film- és sorozatrajongókat. Természetesen a sportokhoz és játékhoz is ideális a készülék, ehhez a QLED Pro+-panel 20 000-nél is több zónára osztott local dimming háttérvilágítást kapott, támogatja a HDR-t 5000 nit fényerőig, 144 Hz-es, ultravékony és egy 6.2.2-es Onkyo hangrendszert is rejt.

Hirdetés

A TCL C65 és P75 szériák is Red Dot kitüntetést kaptak. Ezen modellek QLED Pro 4K-s paneljei támogatják a HDR-t, Dolby Vision hitelesítést kaptak, rendelkeznek a Game Master 3.0 technológiával, emellett Google TV okosplatformot kínálnak és elérhető áruk is csábító.

A tévék mellett az S5- és S4-szériás soundbar szetteket is díjazták. A dizájnban a tévékhez tökéletesen passzoló hangfalakhoz opcionálisan mélynyomót is csatlakoztathatunk, a rejtett LED-világítás pedig látványos, és bármely szobát képes feldobni. Nem kell lemondanod a Dolby Atmos és a DTS támogatásról sem, ráadásul még így is barátságos árakra számíthatsz.

A Red Dot dizájndíjat 1955-ben alapították, számos díjnyertes termék az Essenben található Red Dot Design Museumban is megtekinthető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.