Hirdetés

Prémium előfizetési csomagot vezet be a SkyShowtime



|

Reklámmentességet, 4K-s tartalmakat és más extrákat is kínál majd a szolgáltató.

Hirdetés

Viszonylag fiatal szolgáltatás még az egyebek mellett a Universal, a Paramount, a Sky, a Showtime, a Peacock és a DreamWorks tartalmait kínáló SkyShowtime, ahol például a Transformers, az Indiana Jones, a Kung Fu Panda filmek, a Star Trek sorozat egyes évadai, a Halo adaptációja vagy a Sonic adaptációi is megtalálhatók olyan egyedi tartalmak mellett, mint a Yellowstone, a Mayor of Kingstown vagy a Special Ops: Lioness.

A Standard előfizetés és ennek reklámokkal tarkított változata mellé hamarosan új csomag érkezik: október 29-én jön a Premium, ami reklámmentes lesz, 4K UHD tartalmakat is nyújt, illetve lehetővé teszi tartalmak offline tárolását (fiókonként legfeljebb 30 filmét vagy sorozatét), hogy a hosszú utazások során ne kelljen a netkapcsolatra támaszkodnunk.

Hirdetés

A Premium csomag 3999 Ft egy hónapra, míg a Standard előfizetés 2799 Ft-ba, a Standard előfizetés reklámokkal pedig 1999 Ft-ba kerül.

Hamarosan érkezik a Hang nélkül: Első nap, Az olajügynök, a Lioness 2. évada, A kaszkadőr és a Yellowstone 5. évadának folytatása is. A közelmúltban felkerültek South Park különkiadások, akik ezeket még nem látták, most pótolhatják a COVID- és a streaming-ihlette részeket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.