Hirdetés

Praktikus gombbal egészülhet ki a Play Áruház



|

Apró, ugyanakkor kifejezetten hasznos funkcióról van szó.

Hirdetés

A közelmúltban egyszerűbbé vált az applikációk egyidejű frissítése az Android alkalmazásboltjában, a Play Áruházban, ami hamarosan egy újabb praktikus beállítással egészülhet ki. A szóban forgó funkció ezennel az új alkalmazások telepítése során teheti majd gördülékenyebbé és kényelmesebbé a használatot.

A Play Áruház rövidesen egy új, "Turn on Auto-open" (nem hivatalos fordításban: Automatikus megnyitás bekapcsolása) nevű funkcióval egészül ki, melynek segítségével a felhasználók engedélyezhetik, hogy a frissen telepített alkalmazások automatikusan megnyíljanak installálás után.

Hirdetés

A funkció egy csúszkával lesz ki- és bekapcsolható, így minden egyes applikáció esetében külön beállíthatjuk majd, hogy megnyíljon-e telepítés után. A jelek szerint az automatikus megnyitás alapértelmezés szerint aktiválva lesz, de a telepítés végéig bármikor felülbírálhatjuk.

A beállítási lehetőség egyelőre még nem aktív, de az Android Authority szakemberei már fellelték az erre vonatkozó kódot az áruházban, majd sikeresen aktiválták funkciót, így okkal feltételezhetjük, hogy hamarosan minden felhasználó számára elérhetővé válik.

A működése a gyakorlatban így néz ki:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.