Hirdetés

Nem csúsztatja el az Apple az új iPhone-okat amiatt, hogy nincs még kész az Apple Intelligence



|

Az eltolódás nem befolyásolja az új iPhone-széria megjelenését.

Hirdetés

Az Apple, ha nem is minden áron, de szereti magát tartani a szokásos menetrendjéhez. Mivel jellemzően szeptember közepén jelennek meg a világmárka telefoncsaládjának újabb és újabb generációi, így ezt idén sem tervezték másképp.

A techóriás régóta fejlesztés alatt álló mesterséges intelligenciás szolgáltatása, az Apple Intelligence már jó ideje a közbeszéd és találgatások tárgya az ágazatban, de most úgy tűnik, hogy még néhány hónapot várnia kell a kíváncsi vásárlóknak az Egyesült Államokban is, ahol elsőként debütál. Szakítva azonban a korábbi gyakorlattal, ez nem fogja befolyásolni az iPhone 16 megjelenési dátumát.

Ez azt jelenti, hogy bár az érkező négy készülék iOS 18-cal fog megjelenni, a beígért AI funkciókra még várni kell. Erre az értesülések szerint leghamarabb az első nagyobb, 18.1-es javítással kerülhet sor októberben.

Hirdetés

Az Apple korábban azt nyilatkozta, hogy 90 millió készülék vásárlásra számítanak idén, ami 10 százalékkal jobb, mint a tavalyi statisztika, de az AI fejlesztés késése felülírhatja a derűlátó előrejelzést. Egyelőre azonban csak tippelni lehet, hogy ez mennyit számít, hiszen másban is erősnek ígérkezik az új sorozat.

Az biztos, hogy sokat nyom majd a latba az új chipkészlet, a jobb kijelző, a megújult kamerafelhozatal és a frissülő dizájn új színváltozatokkal. Az azonban, hogy mennyit fognak a startolás első két hetében számítani mindezek és az új AI hiánya, csak azután fog eldőlni, ha már látjuk a kezdeti statisztikákat

Bár a rajongók nehezen szokták a késéseket, csúszásokat tolerálni, most egy kis ízelítőt kaphattak az Apple Intelligence képességeiből egy a béta változat segítségével készült videónak köszönhetően. Az X-re feltöltött felvételen egy M2 iPad Pro látható, amin az AI fut. A generatív platform 15 000 karaktert képes egyszerre kezelni, amivel feladhatja a leckét versenytársainak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.