Hirdetés

Nagyon úgy fest, hogy bronz színben is érkezik az új iPhone



|

A legújabb szivárgások szerint a fehér, fekete és ezüst iPhone 16 Pro mellett érkezik a bronz is.

Hirdetés

A legújabb kiszivárgott fotón bizony felfedezhetjük az iPhone 16 Pro színválasztékának legújabb tagját, egy új színt, a bronzot. A bronz szín először 2024 júliusában merült fel, mint potenciális újdonság, amikor egy Weibo-felhasználó, "Fixed Focus Digital" említette ezt a színt, mint "különösen bronz"e. Korábban azt állította, hogy az iPhone 16 Pro zöld, fehér és lila színekben lesz elérhető, de más források rózsaszín opciót várnak. 

Mindebből a jelek szerint a bronz, egészen pontosan a "bronz titán" lesz a befutó. Sonny Dickson legújabb szivárogtatása ugyanis egy új képet mutatott, amelyen a bronz szín szerepel, bár talán inkább barna árnyalatúnak tűnik.

Hirdetés

Az előző szivárgások csak fehér, fekete és szürke színeket mutattak, amelyek már elérhetők az iPhone 15 Pro modelleken. Érdemes azt is megjegyezni, hogy az új fekete szín viszont sötétebbnek tűnik a korábbiakhoz képest.

Az Apple az új modellek bejelentését 2024 szeptemberére tervezi. Sonny Dickson eddigi szivárgásai főként a színekre koncentráltak, és általában megbízható forrásnak számít, korábban azt is előrevetítette, hogy az iPhone 16 Pro új Capture gombot kap.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.