Hirdetés

Megvan, mikor mutatkozik be a Asus ROG Phone 9



|

Úgy tűnik, a vártnál korábban tarthatjuk majd kezünkben az Asus következő gamertelefonját.

Hirdetés

Nemrégiben számoltunk be arról, hogy kiszivárogtak a ROG Phone 9 igen combos specifikáció, és bár a megjelenést ekkor még 2025 elejére jósoltuk, könnyen lehet, hogy a mobil ennél jóval hamarabb befuthat. A gyártó ugyanis a minap hivatalosan is megerősítette, hogy november 19-én, egy dedikált esemény keretében árul el minden fontosabb részletet a készülékkel kapcsolatban.

Ami már biztos, hogy az Asus új gamermobilja a Qualcomm friss, bitang erős Snapdragon 8 Elite lapkájával lesz felvértezve, akárcsak - egyes pletykák szerint - a Samsung Galaxy S25. A chipsetben 3 nanométeres gyártási eljárással készült Oryon CPU magok találhatók, míg a grafikus számításokért az Adreno 830 GPU felel. Az előzetes tesztek alapján a Snapdragon 8 Elite még az iPhone A18 Pro chipjét is felülmúlja, ami rendkívüli teljesítményre enged következtetni.

Hirdetés

Az Asus azt állítja, hogy a mobilt még inkább a játékosok igényeihez szabta, viszont minden további információra várnunk kell még néhány hetet. Az eseményre magyar idő szerint november 19-én, 12 órakor kerül majd sor; a bemutatón valószínűleg a pontos megjelenési dátumra is fény derül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.