Hirdetés

Megjelent a Microsoft Office 2024, amihez nem kell előfizetés



|

Ha azért nem használsz legális Microsoft Office-t, mert nem akarsz havi szinten fizetni érte, a Microsoftnak van egy ajánlata számodra.

Hirdetés

A Microsoft 365, ami előfizetéssel kínálja az Office minden programját, egy évre egy személynek 24 999 forintba kerül, családi csomagban pedig 35 999 forintot kell fizetni érte, ám ez 2-6 személy részére kínál hozzáférést. Havi fizetést választva 2499 és 3599 forintot kell kiadnunk érte, ami nem elviselhetetlenül sok, de érthető, ha valaki tehernek érzi, hogy minden más mellett még ezt is be kell építeni a rezsibe.

A héten érkezik a Word, Excel, PowerPoint, OneNote és Outlook programokat kínáló Microsoft Office 2024, amit bárki megvásárolhat egyetlen fix összegért, aztán élete végégig használhatja őket PC-n (Windows 10-en és 11-en) és Macen egyaránt.

Hirdetés

A csomag az alkalmazások jelenleg legfrissebb változatát kínálja akadálymentesítést szolgáló fejlesztésekkel, új függvényekkel az Excelben, élő kameraképpel a PowerPointban, és hatékonyabb kereséssel az Outlookban. Továbbá hasznos újítás, hogy a Word automatikusan menti a dokumentumokat, így ha áramszünet van vagy véletlenül bezárjuk, a programot újra megnyitva folytathatjuk a munkát, mintha mi sem történt volna. Az újítások teljes listája itt található.

A Microsoft Office 2024 Otthoni verziója, amiben a Word, az Excel, a PowerPoint és a OneNote szerepel, 53 999 Ft-ba kerül, és egyetlen gépre telepíthető, az Otthoni és kisvállalati verzió, ami az Outlookot is magába foglalja, de ugyanúgy csak egy gépen fut, 109 999 Ft.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.