Hirdetés

Mégis van módszer a Windows 11 rendszerkövetelményeinek megkerülésére



|

Újabb ígéretes megoldás látott napvilágot.

Hirdetés

A Microsoft az elmúlt időszakban több olyan változást is eszközölt, amellyel megpróbálta vonzóbbá tenni a továbbra sem túl népszerű, hibákkal és kényelmetlen megoldásokkal operáló Windows 11-et. A hardverellenőrzés megkerülésének ellehetetlenítésével az is egyértelművé vált, hogy a redmondi vállalat nagyon szeretné, hogy csak a támogatott gépekre kerüljön fel az operációs rendszer.

A minap azonban egy új program bukkant fel, amely lehetőséget ad a felhasználóknak arra, hogy megkerüljék a rendszerkövetelményeket, és korlátozások nélkül telepítsék a Windows 11 legfrissebb, 24H2-es verzióját.

Hirdetés

Egészen pontosan a Flyby11 nevű programról van szó, amely a Windows Server telepítési rendszerét használja a hardverkompatibilitással kapcsolatos ellenőrzések kihagyására. A használata rendkívül egyszerű: telepítés után csak futtatni kell, majd installálható is a Windows 11, függetlenül attól, hogy milyen hardverrel rendelkezik az adott gép.

Érdemes szem előtt tartani, hogy egy friss, semmiképp sem hivatalos megoldásról van szó, így mindenki csak saját felelősségére kísérletezzen a programmal. Bár a felhasználói visszajelzések alapján eddig nincsenek komolyabb problémák, mégis érdemes óvatosan bánni vele. A Flyby11-et a GitHub oldalán keresztül, itt lehet elérni.

Tekintve, hogy már csak egy év van hátra a Windows 10 hivatalos támogatásából, lassan minden felhasználónak lépnie kell majd valamit, ha továbbra is naprakész PC-t szeretne használni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.