Hirdetés

Már bárki számára kipróbálható az iOS 18



|

Mivel a végleges változat megjelenése még hónapokra van, csak saját felelősségre ajánlott telepíteni az iOS 18 bétáját.

Hirdetés

Idén is arra számíthatunk, hogy az Apple az új iPhone-ok megjelenése környékén adja majd ki mobil operációs rendszere, az iOS legfrissebb, szám szerint 18-as változatát.

A fejlesztők már a júniusi WWDC óta optimalizálhatják alkalmazásaikat és ismerkedhetnek az újításokkal, ám most elérkezett az idő, hogy egy szélesebb kör vethesse rá magát az új funkciókra.

Megjelent az iOS 18 public beta 1, ami már van annyira stabil, hogy átlag felhasználók is telepíthessék, de még mindig előfordulhatnak benne hibák, és nem minden program működik rajta kifogástalanul, így kizárólag saját felelősségre érdemes vele próbálkozni.

Hirdetés

Aki mégis megpróbálkozna vele, annak az alábbi lépéseket kell követnie:

  • Apple ID-val bejelentkezve regisztrálj a nyílt béta programba.
  • Csatlakoztasd a telefonodat töltőre, hogy biztosan ne merüljön le telepítés közben
  • A telefonodon a Beállítások app Általános, Szoftverfrissítés, Bétafrissítések menüpontban válaszd ki az iOS 18 Public Beta opciót
  • Lépj egyet vissza, és várj, míg felajánlja a frissítést
  • Nyomj rá a Frissítés most opcióra

Az iOS 18 részletesebb kezdőképernyő-testreszabást, átdolgozott vezérlőközpontot és Fotók appot, illetve külön jelszókezelő alkalmazást kínál (egyebek mellett), de a legjobb funkciói, mint az iPhone tükrözése macOS-re vagy az Apple Intelligence Európába csak jövőre érkezhetnek meg, kizárólag iPhone 15 Pro modellekre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.