Hirdetés

Frissítve: Magyarországon is drágább lesz a Netflix, avagy valósággá válik A nagy pénzrablás



|

Ősszel árat emel a streamingszolgáltató, és már azt is tudjuk, hogy mennyivel.

Hirdetés

Frissítés: A Premium (4490 Ft/hó) csomagról korábban tévesen állítottuk, hogy az ára egyelőre nem változik. Ennek a havidíja szeptember 19-étől szintén megemelkedik, méghozzá 5090 forintra. Ezért az összegért cserébe az előfizető 4 eszközt használt egyszerre streamelésre és letöltésre ultra HD minőségben, a regisztrációhoz pedig 4 profil tartozik.

Eredetileg írtuk: Változatos módszerekkel igyekszenek elérni a streamingszolgáltatók, hogy amikor nyilvánosságra hozzák a soron következő negyedéves pénzügyi jelentést, akkor felfelé mutató grafikonokkal és emelkedő számokkal (több előfizető, nagyobb bevétel, nagyobb nyereség) kápráztassák el részvényeseiket és befektetőiket. Az egyik oldalon a költségeket csökkentik leépítések, valamint a tartalomkínálat szűkítése révén, a másikon pedig a reklámokkal terhelt csomagok, a jelszómegosztás ellehetetlenítése, valamint az áremelés tűnik alkalmasnak a pénzügyi helyzet stabilizálására, sőt rendszerint ezek ötvözésével találkozunk.

Az elmúlt néhány hónapban több platform üzemeltetője is arra jutott, hogy elérkezett az újabb áremelés ideje, a Max azonnali hatállyal megtette ezt, de a Disney+ sincs sokkal lemaradva mögötte, és most a piac legnagyobb szereplője, a Netflix is csatlakozik hozzájuk.

Hirdetés

Az előfizetők jelentős része valószínűleg már megkapta azt az e-mailt, amelyik tájékoztatja őket a közelgő áremelésről. Jelen állás szerint az elérhető csomagok közül a jelenleg 3490 forintba kerülő Standard ára szeptember 19-én 500 forintos emelkedést követően 3990 forintra módosul - írja a Pénzcentrum. Aki ezt választja, az egyszerre két eszközt használhat streamelésre és letöltésre HD minőségben. A regisztrációhoz két profil tartozik.

A másik két, hazánkban választható csomag, tehát a Basic (2490 Ft/hó) és a Premium (4490 Ft/hó) ára egyelőre nem változik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.