Hirdetés

Magyar tartalomgyártók fotói egy brutális AI-pornóoldalra kerültek fel



|

Az oldalon azt beszélik ki, hogyan kínoznák és ölnék meg a nőket.

Hirdetés

Bányai Judit, a Nemakarokbeleszólni Instagram-oldal volt tartalomgyártója a közelmúltban egy súlyos ügy miatt szakította meg social media szünetét. Elmondása szerint a képei felkerültek a Motherless.com nevű pornóoldalra, ahol különféle brutális és illegális tartalmak is megtalálhatóak, például AI által generált csonkítások és nyilvános helyeken készült lesifotók. A képek mellett személyes információk is szerepelnek, mint név és lakóhely, és vannak kommentek, amelyek erőszakos cselekedeteket szorgalmaznak.

Tóth Bettina influenszer is reagált a helyzetre, és TikTok-videójában arról beszélt, hogy az oldalon ártatlan nőket fotóznak az utcán, majd a képeket olyan kommentekkel látják el, amelyek a női áldozatok kínzásáról és meggyilkolásáról szólnak.

Hirdetés

Tóth szerint a problémát sok férfi relativizálja, és a magyar felhasználók is érintettek lehetnek.

@tothbettinahivatalos #fy #foryou #nekedbe ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

Bányai úgy véli, hogy a rendőrség nem képes hatékonyan kezelni az ügyet, és példaként említette Renner Erika brutális esetét, ahol hónapokig tartott az igazságszolgáltatás elérése. Ennek ellenére arra kérte követőit, hogy jelentsenek minden gyanús vagy veszélyes esetet a hatóságoknak. A Motherless.com-ra feltöltött képek már nem elérhetők, mivel az oldal szerint azokat törölték.

Az egész ügyről korábban a Refresher írt részletesen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.