Hirdetés

Látóhatáron az iPhone SE 4 és az iPhone Flip is



|

Az olcsóbb telefonból hamarabb érkezhet az új modell, de a hajtogatós iPhone-ra sem kell már sokat várni.

Hirdetés

Aki a lehető legolcsóbban akar iPhone-hoz jutni, annak még mindig az iPhone SE a legjobb ajánlat. A 219 990 Ft-os áron kínált készülék remekül ellátja feladatát, de kisebb kijelzővel, gyengébb kamerával, arcfelismerés helyett ujjlenyomat-olvasóval kell beérnie annak, aki ilyet választ.

A jelenleg kapható modell 2022-ben került forgalomba, így az akkori A15 Bionic chip dolgozik benne - abszolút itt az ideje egy frissítésnek. A The Information jelentése arról számol be, hogy 2024 folyamán elindul majd a gyártás, de 2025 januárjáig kell várnunk arra, hogy az új modell forgalomba kerüljön. Állítólag jelentős dizájnbeli változások, fejlesztések várhatók: A18 processzor, OLED kijelző, Face ID, USB-C is jöhet, de hátul marad az egyetlen kameraszenzor.

Hirdetés

Érthető, hogy csúsztatják a készülék megjelenését, hiszen az október környékén érkező iPhone 16-család tagjai jobban mutatnának mind a fa alatt, mind a pénzügyi jelentésekben.

Ami a hajtogatható iPhone-t illeti, annak debütálása 2026-ra várható, így a Samsung Galaxy Z Flip6 nem kap idén vetélytársat az Apple-től. Állítólag jelenleg a beszállítókkal folytatott egyeztetések zajlanak, illetve azon dolgozik a cég, hogy a belső kijelző gyűrődését eltüntesse, a készüléket vékonyítsa, amennyire csak lehet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.