Hirdetés

Krokodilbőrbe és aranyba burkolták a Huawei hajtogtós csúcsmobilját - nem biztos, hogy szebb így, de legalább sokkal drágább



|

Megint lecsapott a csicsás dizájnjairól ismert orosz cég, a Caviar.

Hirdetés

Azt hihetnénk, hogy 2024-ben már túllépett az emberiség azon, hogy státusszimbólumként tekintsen a mobiltelefonokra, de a fajunk sajnos nem ennyire intelligens. Így aztán ha tetszik, ha nem, továbbra is van kereslet az orosz Caviar szolgáltatására, amely arról ismert, hogy az éppen aktuális prémium eszközöknek - legyenek azok bár játékkonzolok vagy okostelefonok - az eredeti ár többszöröséért exkluzívabb megjelenést kölcsönöz, és mivel ehhez előszeretettel használ fel nemesfémeket, valamint féldrágaköveket és drágaköveket, gyakrabban lépi át a jó ízlés határát, mint ahányszor nem.

A lényeg persze, hogy az a vásárló, aki mindenáron többet szeretne költeni egy olyan termékre, amely semmivel sem tud többet a hétköznapi változatnál, garantáltan megtalálja a számítását a Caviar kínálatát böngészve, hiszen az oroszok már nemcsak a spájzba, de a hajtogatós mobilok piacára is benyomultak.

Hirdetés

A legújabb áldozat a duplán behajtható Huawei Mate XT, amelynek ára már alapból is elég borsos: kiviteltől függően 1 és 1,2 millió forint között mozog, de miután a Caviar kezelésbe vette, a szemünk is könnybe lábad majd a cédulán szereplő összegtől.

Az oroszok két, a kínai mitológiára támaszkodó dizájnt találtak ki a pimpelt Huawei Mate XT számára: a fekete krokodilbőrbe burkolt, csak itt-ott aranyozott Black Dragont, amelynek kialakítása a sárkány, Xualong pikkelyeire hasonlít, valamint a 24 karátos arannyal borított Gold Dragont, melynek textúráját a Longquan városában kovácsolt birodalmi kardokról mintázták.

Mindkét verzióból 88 példány készül csupán, amire a kínai kultúrában szerencseszámként tekintenek, a vásárlók pedig választhatnak, hogy 256 GB, 512 GB és 1 TB tárhelyet kérnek. A Black Dragon készülékek ára ennek függvényében 12 770, 13 200, illetve 13 630 dollár, tehát 4 547 000, 4 700 000 és 4 853 000 forint. Az arannyal bőkezűbben bánó Gold Dragon mobilok még többe kerülnek, 14 500, 14 930, illetve 15 360 dollárt, vagyis 5 163 000, 5 316 000, illetve 5 469 000 forintot kér értük a Caviar.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.