Hirdetés

Komoly gondok vannak az iPhone 16 és 16 Pro készülékekkel?



|

A mostani panaszok különösen az Apple ígéreteinek tükrében kellemetlenek.

Hirdetés

Az utóbbi időben egyre többen panaszkodnak az új iPhone 16 és 16 Pro készülékek gyors akkumulátor-merülésére, akár használat nélkül is, különösen a Redditen és az Apple támogatási oldalain. A felhasználók arról számolnak be, hogy az új iPhone-ok üzemideje lényegesen rosszabb, mint az előző generációké, azaz csak a korábbi modellek üzemidejének 50-60%-át tudják produkálni.

Az iOS 18.0.1 verzió néhány felhasználónál megoldotta a problémát, de sokaknál továbbra is fennáll. Ezek a hibák arra utalhatnak, hogy a készülékek túl sok feladatot végeznek a háttérben, vagy hogy egy hibás alkalmazás meríti a telefont.

Hirdetés

Azonban itt egy nagyobb kiterjedésű szoftveres problémáról is szó lehet, mert régebbi iPhone-ok is hasonló hibákat mutatnak az iOS 18 frissítése után.

Bár az Apple új készülékeinél nem szokatlanak a hasonló hibák, a mostani helyzet különösen kellemetlen, mert a gyártó jelentős üzemidő-javulást ígért a 16-os modellek esetében. Ráadásul a Apple Intelligence, amely energiaigényes funkció, még nem is elérhető a készülékeken, így meglepő a merülési probléma. Az Apple egyelőre nem kommentálta a hibát, de valószínűsíthető, hogy a vállalat hamarosan szoftverfrissítéssel fogja orvosolni a problémát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.