Hirdetés

Kifejezetten hasznos funkcióval bővült a Play Áruház



|

Egyre kényelmesebbé és gördülékenyebbé válik az androidos alkalmazásbolt használata.

Hirdetés

Sokkal könnyebb lett az applikációk frissítése az Android alkalmazásboltjában, a Play Áruházban: egy nemrégiben elérhetővé vált funkciónak köszönhetően mostantól egyszerre több alkalmazást is tudunk frissíteni - adta hírül a 9to5Google.

A Play Áruházban a közelmúltban tették elérhetővé több alkalmazás egyidejű letöltését, viszont a frissítési folyamatokra ez nem terjedt ki. A portál jelentése és a felhasználói visszajelzések alapján azonban mostantól több app párhuzamos frissítését is elindíthatják az alkalmazásboltot használók.

Hirdetés

Fontos megjegyezni, hogy egyidejűleg három alkalmazást lehet frissíteni, a többi egészen addig függőben marad, míg valamelyik be nem fejeződik. Ez azt jelenti, hogy a Play Áruház utolérte az Apple App Store-ját, ami már korábban is képes volt a szimultán frissítésre és letöltésre.

Egyelőre nem tiszta, hogy az androidos alkalmazásbolt hogyan kapja meg a szóban forgó frissítést. Mi egy Android 14-et futtató készüléken próbáltuk ki, ahol automatikusan életbe lépett a funkció, tehát nem kellett hozzá semmit tenni; ezt láthatjátok az alábbi képen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.