Hirdetés

Kiderült, mikor jelenik meg az Android 15



|

Alig néhány hetet kell várnunk az új operációs rendszer érkezésére.

Hirdetés

Amikor a Google szeptember elején kiadta az Android 15 stabil forráskódját, sejteni lehetett, hogy a teljes megjelenés már a kanyarban van. Az új operációs rendszer kezdetben mindig a techóriás Pixel mobiljain válik elérhetővé, és most sem lesz ez másképp. Bár a Pixel 9-család debütálása végül nem hozta el az Android legújabb változatát, ez heteken belül megváltozik.

A Android Headlines leplezte le a minap, hogy az Android 15 várhatóan október 15-én jelenik meg, így a magyar felhasználók is akkortól kezdve frissíthetik majd Pixel mobiljaikat. A jelentés szerint a dátum csak abban az esetben fog változni, ha olyan kirívó problémát találnak, ami azonnali javításra szorul.

Hirdetés

Az új rendszerre a Pixel 6-os szériáig visszamenőleg lehet majd frissíteni - ez lesz az utolsó főverzió-frissítés ezen termékcsalád készülékeihez. Ha minden a jelenlegi menetrend szerint alakul, az Android 15 a többi gyártó támogatott telefonjain valamikor a következő hónapokban válik elérhetővé.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.