Hirdetés

Kamu Orbán Viktor-interjúval verik át az embereket a facebookos csalók



|

Már megint egy egyértelműen hamis tartalommal akarnak pénzt szerezni az emberektől.

Hirdetés

Egy újabb átverés terjed a Facebookon: hamis Orbán Viktor-interjúval próbálnak pénzt kicsalni a felhasználóktól. A csalók azt sugallják, hogy a miniszterelnök egy adó-visszatérítési programot jelentett be, amely havi egymillió forintos "osztalékot" ígér a magyar állampolgároknak.

Az átverés során egy hamis hírportálra vezetik az embereket, ahol a gyanútlan áldozatokat arra próbálják rávenni, hogy 100 000 forintot fizessenek be egy ismeretlen platformra, amit később "visszakapnak". A valóságban azonban nincs ilyen adó-visszatérítés, és az egész csak egy trükk, hogy pénzt csaljanak ki az emberektől.

Hirdetés

A felhasználóknak ajánlott nagy óvatossággal kezelni az ilyen ajánlatokat, és mindig ellenőrizni a hivatkozások hitelességét. A csalók gyakran ismert weboldalak arculatát lopják el, és kis eltérésekkel próbálják megtéveszteni a felhasználókat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.