Hirdetés

Jelentősen drágul a YouTube Premium, vagy reklámokat nézel, vagy jóval többet fizetsz, mint korábban



|

Közel duplájára emelkedik a Családi YouTube Premium-csomag ára.

Hirdetés

Nagyon sokan használunk különböző streamingelőfizetéseket, de legalább ugyanennyire népszerű a YouTube Premium szolgáltatás is, ami a reklámmentes videózást biztosítja a Google platformján. A legkedvezőbb megoldás mindenképpen a Családi csomag megvásárlása, hiszen ebben összesen 5 családtagot (gyakorlatilag bárkit, ismerőst, pajtást, cimborát) foghatunk össze, mindösszesen csak havi 2690 forintért. 

Vagyis korábban ennyi volt az előfizetési díj, ma viszont a Google értesítést küldött az aktív előfizetőknek, hogy áremelésre kerül sor, a Családi csomag ára mostantól kezdve havi 4790 forintra változik. Ez közel 80%-os áremelést jelent.

Hirdetés

Az Egyéni előfizetés mostantól havi 2390 forintba kerül (korábban 1790 forintot kellett fizetni érte), míg a Diák előfizetés havi 1490 forintba (és itt kapunk egy ingyenes próbahónapot is). 

A drasztikus emelés nem a semmiből jött, már tavaly novemberben hallani lehetett róla, de akkor még nem volt biztos, hazánkat mikor érheti el a drágulás. Első körben Argentínában, Ausztráliában, Ausztriában, Chilében, Németországban, Lengyelországban és Törökországban emelkedtek az előfizetési díjak.

És ha azt hinnéd, hogy akkor a Google most majd jól pórul jár, mert majd minden felhasználó jól megmutatja neki, hogy mindent azért nem lehet, nos, nem árt tudni, hogy jelenleg felhatalmazva érezheti magát mindenre a vállalat, ugyanis abszolút rekorder a streaming szolgáltatások piacán. Ráadásul a drasztikus lépések terén a Netflix is bebizonyította, hogy a közönség valójában kevésbé árérzékeny, mint amilyennek hangoztatja magát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.