Hirdetés

Izgalmas újdonságokról pletykálnak az iPhone 16 Pro kapcsán



|

Az iPhone 16 Pro az új szivárgások szerint 4K 120fps videórögzítést, egy új, testreszabható kameragombot és számos fejlesztést ígér.

Hirdetés

Az iPhone 16 bemutatója alig pár nap múlva esedékes, és a legfrissebb szivárgások szerint az új Pro változat képes lesz 4K felbontású videókat rögzíteni 120 fps sebességgel. Sőt, a források szerint az új kameragomb lehetőséget ad arra, hogy a felhasználók átváltsanak a gyári kamera alkalmazásról egy harmadik fél által készített appra. Emellett az iPhone 16 új ProRes minőségű 4K 120fps videofelvétel készítésére is alkalmas lesz külső SSD használatával.

További újdonságok közé tartozik a JPEG-XL képformátum támogatása, a videófelvételek szüneteltetésének lehetősége, szélzaj eltávolítás, új speciális videós módok és fejlettebb gépi tanuláson alapuló képfeldolgozás a bőrtónusok javítására.

Hirdetés

Bár az érzékelők képesek lennének 8K videó rögzítésére is, ez valószínűleg egy későbbi iPhone modellben valósulhat meg.

Az új kameragomb valószínűleg gesztusokkal is támogatni fogja a zoom és expozíció beállítását, emellett érintésérzékeny és erősebb nyomásokkal lehet majd fókuszálni és fényképezni. Az iOS 18 API segítségével a felhasználók a kezdőképernyő kameragombját is helyettesíthetik más hasonló alkalmazásokkal, például a Halide appal. Az iPhone 16 Pro és Pro Max modellek állítólag az előző pletykák szerint egyaránt 5x optikai zoom lencséket és fejlettebb 48 megapixeles ultraszéles látószögű kamerákat kapnak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.