Hirdetés

Ingyenes orvosi vizsgálatra lesz jogosult több Samsung telefon magyar tulajdonosa



|

A kezdeményezéssel a magyarok egyik népbetegségének hatékonyabb szűrése és kezelése a cél.

Hirdetés

Stratégiai együttműködést jelentett be a Samsung a magyar Doktor24 egészségügyi szolgáltatóval, melynek eredményeként egyes felhasználók ingyenes orvosi vizsgálatra lesznek jogosultak. A partnerség elsődleges célja a metabolikus szindróma megelőzésére és kezelésére irányuló digitális funkciók, valamint a személyre szabott orvosi szolgáltatások népszerűsítése.

A statisztikák alapján a metabolikus szindróma - ami több, az anyagcserét érintő betegséget foglal magában - Magyarország felnőtt lakosságának mintegy harmadát érinti. Az anyagcserezavar többek között a zsír- és szénhidrát-anyagcserére van kihatással, tünetei pedig leggyakrabban az elhízás és a magas vérnyomás.

Hirdetés

A nemrégiben lezajlott 2024-es budapesti AI Summit Konferencián bejelentett partnerségnek köszönhetően azok, akik 2024. szeptember 26. és december 31. között vásárolnak a kezdeményezésben résztvevő készülékekből, egy 70 ezer forint értékű egészségügyi utalványt kapnak az okostelefonok mellé.

A promócióban a következő mobilok vesznek részt:

  • Samsung Galaxy Z Fold6
  • Samsung Galaxy Z Flip6
  • Samsung Galaxy S24 termékcsalád

Az utalványt nemcsak a vásárló, hanem egy családtagja vagy munkatársa is beválthatja a Doktor24 által kínált egészségügyi csomagra, ami magában foglalja a laborvizsgálatokat, az eredmények kiértékelését, a dietetikai konzultációt, valamint a személyre szabott orvosi szolgáltatások szervezését, amelyek célzottan a metabolikus szindróma elleni küzdelmet támogatják.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.