Hirdetés

Ingyenes mobilnettel és korlátlan beszélgetéssel segít az árvízhelyzetben a 4iG



|

A lakossági havidíjas és a feltöltőkártyás ügyfelek is igénybe vehetik a kommunikációs vállalat díjmentes szolgáltatásait.

Hirdetés

Nagy erőkkel zajlik az árvíz elleni védekezés, miközben Budapesten szinte már teljesen víz alatt a rakpart. Korábban már beszámoltunk arról, hogy a nehéz időszakra való tekintettel a Yettel és a Telekom is díjmentes szolgáltatásokat indított - előbbi korlátlan adatkeretet, utóbbi 100 perc beszélgetést vagy 15 GB mobilnetet biztosított az ügyfelek számára.

A kezdeményezéshez most a 4iG Csoport tagvállalata, a Vodafone Magyarország is csatlakozott: a kommunikációs cég az árvízhelyzetre való tekintettel 3 napig díjmentesen elérhető 5 GB mobilinternettel támogatja a lakossági havidíjas mobil előfizetőit.

Hirdetés

Az ügyfelek a szolgáltatást szeptember 23. 12:00-ig tudják aktiválni a 1270-es telefonszámra küldött "SOS5GB" kódszó beírásával. A díjmentes mobilnet a Vodafone Magyarország belföldi hálózatán, valamint EU-n belül is felhasználható.

A vállalat a feltöltőkártyás ügyfeleket is támogatja - őket három napra szóló korlátlan beszélgetéssel segíti a kapcsolattartásban. Az ügyfeleknek szeptember 23. 12:00-ig van lehetőségük arra, hogy a 1270-es telefonszámra küldött "SOSHIVAS" SMS-kóddal aktiválják a díjmentes hívás lehetőségét normál díjas magyar számokra.

Az üzenet elküldésével a korlátlan beszélgetés vagy a keretbe foglalt 5 GB mobilinternet is automatikusan aktiválódik. Érdemes megemlíteni, hogy az ügyfelek mindkét lehetőséget újra aktiválhatják 3 nap letelte után, amennyiben erre szeptember 23. 12:00-át megelőzően kerül sor.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.