Hirdetés

Ilyen specifikációkkal érkezhet az iPhone 17 Air



|

Egyre többet tudunk az Apple karcsúsított készülékéről.

Hirdetés

Az elmúlt hónapokban több megbízható forrás is jelezte, hogy az Apple 2025-ben egy újragondolt, karcsúbb iPhone 17-et tervez piacra dobni - a mobilt egyelőre Air és Slim néven emlegeti a szakma. Bár a készülékkel kapcsolatban több ellentmondásos szivárgás is napvilágot látott, néhány specifikáció már egészen biztosnak tűnik.

Az iPhone 17 Air/Slim várhatóan egy 6,6 hüvelykes, 120 Hz-es kijelzővel lesz felvértezve. Ming-Chi Kuo elemző korábban azt állította, hogy a készüléket az Apple A19-es chipje hajtja majd, amelyet a TSMC ugyanazzal a 3 nm-es eljárással gyárt, mint az A18 Pro lapkát. Véleménye szerint hátul egyetlen kamera kap helyet, a kijelzőn pedig a Dynamic Island is jelen lesz.

Hirdetés

Jeff Pu, piaci elemző továbbá arra számít, hogy a készülék alumíniumkerettel, Face ID-val, egyetlen 48 megapixeles hátsó kamerával, valamint egy 24 megapixeles előlapi kamerával lesz felszerelve. A vékonyabb mobil emellett 8 GB RAM-ot és Apple Intelligence támogatást is kaphat.

Pu szerint az újragondolt iPhone összességében egy erős középkategóriás mobil lesz, amely az iPhone 17 Plus modelljének helyébe léphet. Tekintve, hogy az iPhone 17 Air/Slim formális leleplezésre várhatóan 2025 szeptemberében kerül sor, az egyes funkciók és specifikációk még változhatnak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.