Hirdetés

Ezzel az okosórával hívhatja ki a Samsung az Apple Watch Ultrát



|

Kiszivárgott képeken a Galaxy Watch 7 Ultra.

Hirdetés

Az Apple még 2022 őszén prezentálta az Apple Watch kifejezetten extrém igénybevételre szánt variánsát az Apple Watch Ultra képében, amely azóta már a második generációnál jár, és a kétszeres induló árért cserébe nemcsak a robusztus megjelenését tekintve, de a funkcióiban is rálicitál az almás okosóra normál kiadására.

Most pedig úgy tűnik, hogy a cupertinóiak legnagyobb konkurense, a Samsung is ihletet kapott a koncepciótól, egy friss szivárgás alapján ugyanis a koreaiak is előrukkolnak egy sportra/strapára kihegyezett órával, ráadásul szintén Ultra néven.

Hirdetés

Az állítólagos Galaxy Watch 7 Ultráról ugyan már csiripelnek egy ideje a madarak, most viszont a veterán szivárogtató, OnLeaks a SmartPrixszel összefogva egy minden korábbinál részletesebb jelentést közölt a termékről. Ennek legérdekesebb része, hogy erősen gyárinak tűnő rendereket is tartalmaz az okosóráról, amelyek egy szögletesebb tokozású, viszont forgatható kerek lünettával bíró dizájnt ábrázolnak.

Ha OnLeaks nem téved, a 1,5 hüvelyk átmérőjű kijelzővel felszerelt Watch 7 Ultra 47 x 47,4 x 16,4 mm -es méretben érkezik majd, viszont nem bővíteni fogja a palettát, hanem átveszi a konzervatívabb stílus kedvelőinek szánt Watch Classic-termékvonal helyét. Feltűnő részlet a tokozás oldalán látható harmadik, kerek fizikai gomb, ami az Apple Watch Ultra akciógombjához hasonlóan konfigurálható funkciókat láthat el.

Ami a strapaóra képességeit illeti, a jelentés csak a hőmérséklet-szenzort emeli ki, de egy korábbi pletyka alapján a Samsung akár az évek óta emlegetett vércukorszint-mérést is elhozhatja a repertoárba, a Watch 7-szériát hajtó processzor teljesítménye pedig akár kétszeresen is felülmúlhatja az elődökben dolgozó erőforrásét.

Ez még ugyan nem hivatalos információ, de a Galaxy Watch 7 és a Watch 7 Ultra leleplezésére a SamMobile áprilisi értesülései szerint július 10-én kerülhet sor, így már nem lehet messze a bemutató, ami nagy valószínűséggel az új hajtogatós Galaxy Z-mobilok és talán a Galaxy Ring okosgyűrű premierjét is elhozhatja.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.