Hirdetés

Ezek az Apple funkciók csak az iOS 18 egy későbbi változatával lesznek elérhetőek



|

A WWDC-n bejelentett újdonságok egy része nem lesz azonnal elérhető az új iOS rajtolásakor.

Hirdetés

Túl vagyunk a 2024-es WWDC-n, melynek keretein belül számos hasznos fejlesztést és érdekességet villantott az Apple. Egyike volt ezeknek az iOS legújabb változata, az iOS 18, ahol a testreszabhatóság került fókuszba. Az új változattal karöltve az irányítóközpont is átesett némi ráncfelvarráson, továbbá a Térkép és Fotók appok is számos kényelmi funkcióval egészültek ki.

Az egyelőre béta változatban kigördülő iOS 18 hivatalos megjelenésére idén ősszel kerül majd sor, viszont a WWDC során bemutatott újdonságok egy része ekkor még nem, nagy valószínűséggel csak később, az iOS 18.1-gyel fut majd be a támogatott eszközökre.

Hirdetés

Az alábbiakban mutatjuk azokat a funkciókat, melyek az Apple weboldala és az előzetes értesülések alapján csak az iOS 18 egy későbbi változatával gördülnek majd ki.

  • Üzentek automatikus kategorizálása az Apple Mailben a bejövő üzenetek között
  • Néhány Apple Intelligence-hez köthető funkció (köztük az Apple Intelligence-el megtámogatott Siri, és annak bizonyos képességei)
  • Robotporszívó támogatás az Otthon (Home) alkalmazásban
  • Villamosenergia-felhasználás monitorozása az Otthon (Home) alkalmazásban (csak az Egyesült Államokban lesz elérhető)

Az imént felsorolt funkciók tehát jó eséllyel csak valamivel később futnak majd be. Az iOS 18 béta változatára történő frissítéssel egyébként érdemes még várni, elvégre az eddigi beszámolók és tapasztalatok alapján egyáltalán nem problémamentes a rendszer.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.