Hirdetés

Egyre több jel utal a Legion Go következő generációs és olcsóbb változatának érkezésére



|

Tulajdonképpen most a Lenovo maga erősítette meg, hogy fejlesztés alatt állnak.

Hirdetés

Egy ideje már hallani lehet arról, hogy a Lenovo egy kisebb, könnyebb és olcsóbb Legion Go modellt készül piacra dobni a kézi konzol sikereit követve. Egyre több jel utal arra, hogy a jóárasított handheld valóban fejlesztés alatt áll: a minap éppen a Lenovo hivatalos weboldalán került említésre. Ha ez nem lenne elég, a vállalat most lényegében azt is megerősítette, hogy a második generációs konzol, a Legion Go Gen 2 is úton van.

Ezekre egészen pontosan a Lenovo Legion Go USB-C-s dokkolójának specifikációs adatlapja mentén derült fény, melynek leírásában két olyan modell is szerepel, amelyekről a gyártó még hivatalosan nem tett említést. Ezek a Legion Go Lite és Legion Go Gen 2 konzolok - előbbi a pénztárcabarát, lecsatolható kontrollerek nélküli modell, utóbbi pedig a handheld továbbfejlesztett, erősebb változata.

Hirdetés

A Legion Go Gen 2-be várhatóan egy Ryzen Z2 Extreme lapka kerülhet, amely akár 33 százalékos teljesítménynövekedést is hozhat a korábbi Z1 Extreme-hez képest. Ami az olcsósított Go Lite-ot illeti, a pletykák szerint a szabványos Ryzen Z1 processzorra épül majd, amivel várhatóan a 2023-as ROG Ally alternatívájaként léphet piacra.

A Lenovo egyelőre tartózkodott attól, hogy ígéreteket vagy hivatalos nyilatkozatokat tegyen a Legion Go jövőjével kapcsolatban. Figyelembe véve, hogy a Ryzen Z2 sorozat várhatóan valamikor jövő év elején debütál, minden esély megvan arra, hogy ezt követően az új handheldek is színre lépjenek - persze a Lite akár ennél hamarabb is megérkezhet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.