Hirdetés

Ebbe az összecsukható billentyűzetbe egy komplett PC-t zártak



|

A Lunar "kettő az egyben" januártól juthat el a vevőkhöz.

Hirdetés

Az elmúlt évtizedekben megfigyelhető trend szerint manapság már minél kompaktabb egy techkütyü, annál jobb. Ezen belül is nagy reneszánsza van mostanság az összecsukható termékeknek, így gyakran találkozhattunk mostanság összecsukható telefonnal és táblagéppel is. Önmagában nem számít már újdonságnak az összecsukható billentyűzet sem, de ha ezt egy mini PC-vel kombináljuk, arra már többen felkapják a fejüket.

Egy kínai startupnak köszönhetően már kapható ilyen termék, amit a Kickstarter nevű oldalon lehet megvásárolni. A Shanghai Shoujie Technology Co. Lunar 2 in 1 nevű terméke számos olyan alkatrésszel büszkélkedhet, melyek bármely hasonló terméknek büszkeségére válna.

Az eszközt egy nyolcmagos AMD Ryzen 7 8840U CPU hajtja 3,3 GHz-es alapórajelen, amely akár 5,1 GHz-es maximális tempóra is képes felgyorsulni. A chiphez legfeljebb 32 GB-os memória és egy 512 GB-os vagy 1 TB-os meghajtó jár. Az eszköz 1,2 mm-es billentyűkből áll, és egy apró érintés érzékelő egérpadot is tartalmaz.

Hirdetés

Az 59,2 Wh-s akkumulátor akár 10 órányi irodai munkát is képes biztosítani. A további felszereltségek közé tartozik a Wi-Fi 6 és a Bluetooth 5.2-es csatlakozási lehetőség, egy vezetékes ethernet port és további néhány USB csatlakozási lehetőség is. A kijelzőről és az egérről persze magadnak kell gondoskodni. Összecsukva mindössze 153 mm x 110 mm x 30 mm nagyságú és 800 grammot nyom.

A termék támogatói már 40 000 dollárt ajánlottak fel a fejlesztésre és a kivitelezésre, ami sokszorosa az eredetileg kitűzött 1674 dolláros célnak. A termék "szuper early birdként" már 580 dollárért (212 000 forint) megvásárolható 16 GB memóriával és 512 GB SSD-vel felszerelve, de mindezeket megduplázva is kijön 740 dollárból (270 000 forint). Az első darabok várhatóan januárban kerülnek a vásárlókhoz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.