Hirdetés

Combos aksival jöhet a következő OnePlus mobil



|

A szivárgások alapján szintet lép a gyártó, amivel a riválisokat is lepipálhatja.

Hirdetés

Nemrég írtuk meg, hogy a OnePlus mobiljaira is beköszönt az AI-korszak, ugyanis a BBK Electronics szárnyai alá tartozó kínai gyártó is egy saját mesterséges intelligenciás trükkel jelentkezett: az AI Eraser egy integrált képszerkesztési funkció, amelynek segítségével néhány mozdulattal eltüntethetők a fotóink nemkívánatos elemei, a generatív rendszer pedig kitölti az utánuk maradt űrt.

De nem ez az egyetlen terület, ahol a OnePlus igyekszik fejlődni: egy jelentés alapján az akkumulátorteljesítmény tekintetében is szintet léphet a gyártó, ezzel többek között a Samsung Galaxy S24 Ultrát és az iPhone 15 Pro Maxot is lepipálhatja a vállalat következő telefonja. 

Hirdetés

A már többször is megbizhatónak bizonyult Digital Chat Station azt állítja, hogy a OnePlus jövőbeli telefonjai 7000 mAh-es akkumulátort kaphatnak, és bár az nem derült ki, hogy melyik modell lehet az első, amit ekkora aksival szerelnek fel, a szivárogtató szerint egy középkategóriás telefon lehet a legelső szerencsés. Összehasonlításképpen: a bevezetőben említett Samsung S24 Ultra 5000 mAh-es egységgel rendelkezik, míg az iPhone 15 Pro Max 4441 mAh-es akkumulátorral, sőt a legtöbb okostelefon nem tud felmutatni 5000 mAH-nél erősebbet, szóval ez komoly fegyvertény lehet.

Persze a 7000 mAh csak a OnePlus esetében számít rekordnak (a gyártó eddigi csúcstartója a kiemelt képen látható OnePlus Ace 3 Pro ami 6100 mAh-t tud felmutatni), más telefonok érkeztek már ekkora és ennél erősebb akkumulátor-kapacitással is. A Samsung Galaxy F62 és az M51 szintén ilyen egységgel debütáltak, de a mainstream modelleken túl akadnak olyan brutális speciális esetek is, mint az Oukitel és az Ulefone termékei, amelyek akár 20000 mAh és afeletti aksival is rendelkezhetnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.