Hirdetés

Bemutatkoztak az Acer új, AI-jal felturbózott laptopjai



|

Az Acer legújabb Swift laptopjai nagy teljesítményű AI-funkciókkal és prémium kialakítással érkeznek.

Hirdetés

Az Acer az IFA 2024-en bemutatta legújabb Swift 14 AI és Swift 16 AI Copilot+ laptopjait. Ezek az első olyan Swift modellek, amelyeket az új Intel Core Ultra processzorok hajtanak. A laptopok nagy teljesítményű AI-feldolgozásra képesek, és akár 48 billió műveletet is végrehajtanak másodpercenként, ami lehetővé teszi a nagy igényű AI feladatok hatékony kezelését.

Az új Swift laptopok Intel Core Ultra processzorokkal vannak felszerelve, amelyek optimalizálják a teljesítményt a CPU, az Intel Arc grafikus egység és a beépített NPU (neurális feldolgozó egység) között. Ezáltal az eszközök gyorsan és hatékonyan tudják kezelni az AI-vezérelt feladatokat, például generatív AI modellek futtatását vagy komplex adatelemzéseket. Az új processzorok nem csak teljesítményben kiemelkedőek, hanem energiahatékonyságban és akkumulátor-élettartamban is jól teljesítenek.

Hirdetés

A laptopok biztonsági funkciói is előtérbe kerültek, hiszen az Acer és az Intel közös fejlesztéseinek köszönhetően a felhasználók digitális adatai védettek maradnak. A Microsoft Pluton biztonsági processzor mellett a Windows Hello rendszer arcfelismeréssel és ujjlenyomat-olvasóval biztosítja a gyors és biztonságos bejelentkezést. Az Acer User Sensing technológia automatikusan lezárja a képernyőt, ha a felhasználó elmozdul, és felébreszti az eszközt, amikor visszatér.

A Swift 14 AI és Swift 16 AI modellek prémium kialakítással, stílusos alumínium borítással és a könnyen kezelhető, 180 fokos zsanérokkal rendelkeznek. A laptopok OLED kijelzői remek képminőséget nyújtanak, kiváló színpontossággal és HDR TrueBlack 500 tanúsítvánnyal. A Swift 14 AI 14 hüvelykes kijelzővel, míg a Swift 16 AI 16 hüvelykes változatban érhető el.

Az Acer emellett számos AI-alapú alkalmazást is kínál, amelyek megkönnyítik a felhasználók mindennapi tevékenységeit, például az Acer LiveArt és az Acer Assist funkciókat, amelyek segítenek a dokumentumok keresésében és összefoglalásában, valamint a számítógépes problémák megoldásában. Az AI-alapú konferenciabeszélgetési eszközök, mint az Acer PurifiedView 2.0 és az Acer PurifiedVoice 2.0, biztosítják, hogy a felhasználók a lehető legjobb minőségben tartsák a kapcsolatot.

Az Acer elkötelezett a környezetvédelem mellett, és ennek szellemében alakította ki a Swift 14 AI és Swift 16 AI modelleket: a laptopok újrahasznosított műanyagokat tartalmaznak, 100%-ban újrahasznosított csomagolásban érkeznek, és megfelelnek az EPEAT Gold-minősítés követelményeinek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.